Θερμή παράκληση: Μην ενοχλείτε άσκοπα τους καθηγητές Vol.2

 Η επική συνέχεια του Flowchart για την άσκοπη ενόχληση των καθηγητών!!

Σήμερα θα θέλαμε να βοηθήσουμε σε κάτι κάπως διαφορετικό αλλά πραγματικά σημαντικό.


Παρακαλώ για την προσοχή όλων.

Όσοι είστε Πάτρα και σπουδάζετε στο Τμήμα Μοναχικών Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής, παρακαλώ να προσέξετε ακόμα πιο πολύ.

Ακούστε όλοι προσεκτικά αυτό που έχουμε να σας πούμε;
Έτοιμοι;

Λοιπόν.
 
(διαβάστε προσεκτικά και κατόπιν τηρήστε αυστηρά το εξής)

ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΑΣΚΟΠΑ ΤΟΝ κ. ΒΕΛΓΑΚΗ.

Σύμφωνοι;

Μην τον ενοχλείτε άσκοπα.

Αν έχετε κάποιο σκοπό, ναι, να τον ενοχλήσετε.
Αλλά αν δεν έχετε κάποιο σκοπό και πάτε να τον ενοχλήσετε άσκοπα, όχι, να μην τον ενοχλήσετε.

Ακολουθεί ανακοίνωση (αυτούσια, όπως αναρτήθηκε σε δημόσιο χώρο) και ανάλυση:


Συνοψίζουμε σε 10 βασικά σημεία:
  1. Μην ενοχλείτε άσκοπα. Μόνο αν έχετε σκοπό.
  2. Για οτιδήποτε χρειάζεστε και έχει σχέση με τη Φυσική, να ρωτήσετε τον κο Μαγουλά.
  3. Αν ο κος Μαγουλάς δεν σας ικανοποιήσει με την απάντηση του (ελαφριά μπηχτή για τις ικανότητες του; Το προσπερνάμε), τότε προσπαθείστε να δείτε τον κο Βελγάκη.
  4. Αν προσπαθείτε να δείτε τον κο Βελγάκη μπορείτε να το κάνετε ΜΟΝΟ στις ώρες γραφείου και πιο συγκεκριμένα στη ΜΙΑ ώρα γραφείου (12 με 1μμ).
  5. Αν προσπαθείτε να δείτε τον κο Βελγάκη στις ώρες γραφείου δηλαδή στη μια ώρα γραφείου, φροντίστε να το κάνετε όταν δεν απουσιάζει. Αλλιώς θα απουσιάζει.
  6. Αν προσπαθείτε να δείτε τον κο Βελγάκη στις ώρες γραφείου δηλαδή στη μια ώρα γραφείου και απουσιάζει, μπορείτε να στείλετε εμαιλ στη διεύθυνση “το-μουτζούρωσα-για-να-μην-τρολλάρετε@patra.gr”. Αν δεν βάλετε το email σε “εισαγωγικά”, δεν θα πάει ποτέ, να το ξέρετε.
  7. Αν, μετά από ΟΟΟΛΑ αυτά, επιμένετε να δείτε τον κ. Βελγάκη και έχετε έρθει να τον δείτε στις ώρες γραφείου δηλαδή στη μια ώρα γραφείου και δεν απουσιάζει τότε μπορείτε να κτυπήσετε την πόρτα. Όταν ακούσετε “εμπρός” ανοίξετε την πόρτα. Αν ακούσετε “ποιός;”, “ναι;”, “επ”, “ωπ”, “αμάν, τρόμαξα”, “παρακαλώ;”, “ναι, και τί γίνετε; Με τί άλλο ασχολείστε” κλπ, τότε καθίστε ακίνητος μέχρι να ακούσετε “εμπρός”.
  8. Όταν, με το καλό, ακούσετε “εμπρός”, ανοίξετε την πόρτα και ρωτήσετε “μπορώ (;) να” ή “παρακαλώ κ. καθηγητά” ή “κ. Βελγάκη……….”. Τεράστια προσοχή στο ερωτηματικό σε παρένθεση του “μπορώ (;) να” ώστε να δείχνει ότι ναι μεν έχετε αυτοπεποίθηση αλλά κι ότι δεν είστε απόλυτος και παραμένετε ανοιχτόμυαλος. Εξίσου μεγάλη προσοχή και στα αποσιωπητικά σας ώστε να έχουν 10 τελείες “……….” μετά το “κ. Βελγάκη” και όχι 3 τελείες “…” όπως έχουν συνήθως τ’ αποσιωπητικά. Προσοχή. Είναι κρίμα να την πατήσετε στις λεπτομέρειες.
  9. Πάμε τώρα στο πιο σημαντικό κομμάτι απ’ όλα. Αν επιμένετε να δείτε τον κ. Βελγάκη, κτυπήσετε την πόρτα, σας ευλογήσει ο Παντοδύναμος και ακούσετε “εμπρός”, ανοίξετε την πόρτα και ρωτήσετε με επιδέξιο τρόπο “μπορώ (;) να” με προσοχή στο ερωτηματικό ή “παρακαλώ κ. καθηγητά” ή “κ. Βελγάκη……….” με προσοχή στα 10 αποσιωπητικά, τότε λέτε μεγαλόφωνα το αίτημα σας. Παράδειγμα: Κτυπάτε πόρτα. ακούτε “εμπρός”, ανοίγετε πόρτα και ρωτάτε “παρακαλώ κ. καθηγητά ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ;”. Προσοχή ρεμάλια. Μη και πάει κανείς και κτυπήσει πόρτα, ακούσει “εμπρός”, ανοίξει πόρτα και ρωτήσει “παρακαλώ κ. καθηγητά” και αμέσως μετά δεν πει ΜΕΓΑΛΟΦΩΝΑ το αίτημα του σαν να του πάτησαν το πόδι 10 αφρικάνικοι ελέφαντες τότε θα τον πάρει και θα τον σηκώσει! Προσοχή! Αν σας έχει κλείσει ο λαιμός, να πάτε άλλη μέρα. Αν μιλάτε εκ φύσεως χαμηλόφωνα, να πάτε με ντουντούκα. Κατανοητό; ΜΕΓΑΛΟΦΩΝΑΑΑΑ!
  10. Διαφορετικά μην ενοχλήσετε άσκοπα τον κ. Βελγάκη. Γενικά να μην ενοχλείτε άσκοπα. Μόνο αν έχετε σκοπό. Ακριβώς αυτό που σας διευκρίνησα στο 1. Οπότε πάμε ξανά!
Προσοχή: Όποιος δεν τα κάνει όλα αυτά σωστά σε οποιοδήποτε στάδιο και να βρίσκεται (πχ να προσπαθεί να δεί τον κ. καθηγητή σε ώρες γραφείου δηλαδή τη μια ώρα γραφείου και να μην απουσιάζει), κόβεται και ξαναπάει στην αρχή της ουράς (να πρέπει να ρωτήσει τον κο Μαγουλά – good luck with that).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...